SFI - stalni posao iz udobnosti sopstvenog doma

Kako poceti ?

UKOLIKO SE JOS NISTE REGISTROVALI PRIJE CITANJA DALJEG TEKSTA REGISTRUJTE SE NA SFI KLIKOM NA LINK ISPOD:

http://www.sfi1.biz/13792725.99  A POTOM SE VRATITE NA OVO UPUTSTVO.


ZAVRSILI STE REGISTRACIJU I ZELITE DA POCNETE SA RADOM? 

- KLIKNITE OVDJE 

  * nakon sto kliknete u novom prozoru ce Vam se otvoriti vas korisnicki interfejs na SFI. 

  * uporedo drzite otvorene i ovaj prozor i prozor korisnickog interfejsa na SFI jer cete tako najlakse moci pratiti uputstvo     i odradjivati zadatke.


NAPOMENA:

Svakoga meseca je potrebno da ostvarite minimum 1500 Versa Poena (poeni koje dobijate za odradjene zadatke i koje cemo u daljem tekstu oznacavati sa VP)

Nije smak sveta, ako nekog meseca ne uspete u tome.


1500VP, treba da imate poslednjeg dana u mesecu, pa zato ne treba žuriti da 1500VP postignete za jedan ili dva dana. Postoji opravdani razlog da to prolongirate do kraja meseca, kao i za to da se ne ide preko 1500VP prvog meseca.(osim zbog zelene linije).

Dok sakupljate poene u prvom mesecu, vodite računa o ZELENOJ LINIJI. (Zelena linija bice objasnjena u daljem tekstu).

Imajte stalno na umu da treba i sledećeg meseca da ostvarite 1500VP, i ako sve aktivnosti odradite u  prvom mesecu, u drugom mesecu će vam biti mnogo teže.


Lekcija 1  ili Pokupi bonus

Ovde cu vam objasniti kako da "pametno" odradite početne aktivnosti i osvojite bonus od 200VP.  (Ukoliko ste se ranije registrovali ali niste počeli da radite više ne možete dobiti bonus)

Jedna od POGREŠNIH stvari na samom početku, a koju mnogi urade  je, da odmah počnu da skupljaju poene.  (Oni koji su to veću uradili, neka ne brinu, nije mnogo strašno, ali način koji ću vam objasniti u daljem tekstu olakšava rad u narednom mesecu).

Mogu se poeni sakupiti i od drugih aktivnosti, a ne baš od ovih koje sam ja naveo, ali moje iskustvo i praćenje rada članova, mi govori da je to najbolji način.

Poeni su naravno važni, ali treba da ih sakupljate onda  kada znate šta oni znače i koja je njihova vrijednost u sistemu SFI.


Šta treba da uradite u prvih 24h od prijave u SFI?

Postoje aktivnosti, koje ne samo da možete, nego je i poželjno, da odradite na samom početku, zato što SFI nove članove koji sakupe 500VP u prvih 24, sata nagrađuje, bonusom od 200VP.

Dovoljno je da prvi dan sakupite tih 500VP, ne žurite, nije vam prvi dan potrebno više VP!

Ukoliko ste propustili da osvojite bonus nije smak svjeta!

Bez obzira da li je već prošlo prvih 24 sata, od kada ste se registrovali, vi i dalje treba da uradite ove aktivnosti koje su u daljem tekstu navedene (ukoliko ih već niste uradili).

Čak i ako ste do sada sakupili više od 500VP, pa i više od 1500VP, ja vas molim da Lekciju 1. pročitate do kraja.

Ovdje je važno, ali ne i presudno koje ćete aktivnosti obaviti.

Kada se ulogujete u SFI, nalazite se u vašem  SFI centru, na vašoj Home stranici.  Na slici dole je prikazana Home stranica ne kojoj počinje svaki vaš radni dan u SFI. Da dobro ste čuli, svaki radni dan! Ovo je posao!

1: Dnevne aktivnosti

(prvo pročitajte dnevne aktivnosti do kraja pa onda idite da ih odradite)

U SFI postoje tzv. dnevne aktivnosti koje je potrebno odraditi svaki dan. One zahtjevaju 15min. vremena. (15min je dovoljno da svakoga dana odradite dnevne aktivnosti, ali nemojte da dozvolite da to bude puko odradjivanje, ovo je VAŠ posao a ne posao za gazdu ili državnu firmu, i zato vi želite da naučite da ga radite najbolje moguće. Zadržite se malo na tim stranicama i vidite šta vam to SFI danas nudi, čemu vas uči... Kroz dnevne aktivnosti mnogo ćete naučiti i bićete u toku....)

Upravo te dnevne aktivnosti nalaze se na crvenim tabovima na Home sranici.

Ovde počinjemo da skupljamo naše prve  VP.

Dnevne aktivnosti je vrlo lako odraditi.


Jednostavno kliknite na prvi crveni TAB i otvoriće vam se nova stranica. Pročitajte je i na dnu stranice  sačekajte da veliko dugme postane plavo, kliknite na to dugme i potvrdite da ste pročitali tu stranicu. Ova aktivnost vam je donela 1VP. Prvoga dana ne morate klikati na linkove koji se nalaze na tim stranicama, jer će vas previše informacija odjednom samo zbuniti, ali s vremenom ćete i sami želeti da istražite po SFI centru i vidite šta tu sve ima.

Na svim tabovima se tako odradjuju dnevne aktivnosti

Na ovaj način osvajate po 1VP na svakom tabu na HOME stranici. Zvuči malo ali dnevne aktivnosti donose 11VP dnevno što je na mesečnom nivou 330-341VP.

Na nekim tabovima treba još po nešto da odradimo. Zato ću te tabove posebno opisati.


STREAM  - na ovom tabu ostavljamo poruke svome timu.

Kada udjete na STREAM videćete tamo poruke svog sponzora i upline sponzora. U toku jedne nedelje 3 vaše poruke će dobiti po jedan VP, a na mesečnom nivou ova aktivnost će vam doneti ukupno 12VP.  Poruke, ukoliko je to potrebno, možete ostavljati i više od 3 puta  nedeljno, ali za njih nećete dobiti poene. Na početku dok još nemate tim, pa nemate kome ni da ostavite poruku, tu možete da upišete neku poruku tipa: Ućlanila sam se jer mi se ćinilo zanimljivim, i za sada mi se dopada. Ili Vidim da ima puno da se uči, ali uspeću. isl.

Obavezno pogledajte poruke vašeg sponzora i upline sponzora, one su namenjene vama.


A2A  - na ovom tabu nalazi se, da tako kažem društvena mreža u okviru SFI. Tu mi šaljemo zahtve za prijateljstvo članovima i oni nama. Ne morete slati zahteve za prijateljstvo niti prihvatati pozive ali se morate prijaviti za A2A da bi dobijali 1VP dnevno od ove aktivnosti. Ovu aktivnost medjutim nećemo  moći da odradimo, dok ne upload-ujemo svoju sliku, a to ćemo da uradimo malo kasnije. 


GOALS - na ovm tabu postavljamo svoje ciljeve za tekući mesec. Ciljeve postavljamo najkasnije do 10.u mesecu, za tekući mesec. 

Ovde imamo polja u koja upišemo naš cilj za ceo mesec. Ne morate popuniti sva polja, a ona se odnose na: 

* New PSAs (this month) - planirani broj  novih članova u toku tekućeg meseca. (koje ćete vi učlaniti)

* EA2 PSAs (total) - Planirani broj članova koji će dostići EA2 status

* New PRMs (this month) - Planiarani broj TCL referala - kupaca

* My PRM Sales (this month) - planirana zarada sa TCL tj.prodajom 

* VersaPoints Leaderboard position - planirana pozicija na tabeli koja se odnosi na VP

* Power Rank Leaderboard (overall) position - planirana pozicija na tabeli koja se odnosi na VP

* Power Rank Leaderboard (country) position - planirana pozicija na tabeli vaše zemlje

* Power Rank Leaderboard (class) position- planirana pozicija na tabeli vaše kalse

* DistribuSTAR Leaderboard position - planirana, koliko cete gift kartica podeliti 

* Daily VP Streak Leaderboard position - ova tabela jos ne postoji -  coming soon

Kada ste popunili polja kliknete na dugme na kojem piše >> Set This Month`s Goals.

Ovo će vam doneti 5 VP jednokratno. Sada još treba na istoj stranici da na dnu u veliko polje, upišemo naš današnji cilj. Ovde svakoga dana unosite svoj cilj za taj dan, npr. Skupiću 500VP i dobiti bonus, ili pročitaću lekciju 12 i trening za oglašavanje, pronaći ću jedno novo mesto za oglašavanje... Ovo polje morate OBAVEZNO POPUNITI TEKSTOM jer u suprotnom necete dobiti bodove za ovaj zadatak. Kada ste i to popunili (ne mora na engleskom, to su vaši ciljevi), kliknete na plavo polje i potvrdite da ste pogledali stranicu. I tu takodje, svakoga dana dobijate 1VP.


MOVERS - Trenutno je ova stranica kod vas prazna. Na njoj vam SFI prikazuje vaše članove koji su bili aktivni u poslednjih nekoliko sati ili dana. Kada učlanite nekoga i ako taj vas član bude aktivan, videćete ga na ovom tabu. Bez obzira i na ovom tabu treba da pritisnete plavo dugme u dnu stranice da bi dobili 1VP.


ASK SC - Ovo je veoma važan tab. Ovde članovi postavjlaju pitanja u vezi SFI, a ostali članovi odgovaraju na pitanja. Tab je važan, zato što se tu nalaze mnogi odgovori na vaša pitanja kao i saveti za uspeh u SFI. Vaš zadatak je da glasate za odredjene odgovore, u smislu da li vam je taj odgovor od pomoći ili ne.  SFI će vam ponuditi da ocenite 10 odgovora, a nakon toga ćete moći da izaberete da ocenite još 20 odgovora, sto iz srca savjetujem da uradite, jer cete time povecati svoje sanse da budete izvuceni kao dobitnik nagrade u Daily Grand nagradnoj igri koju SFI organizuje svakog dana.

Kako se odradjuje Ask SC zadatak prikazuje video koji se nalazi ispod.


Pogledajte obavezno citav video pre nego što obavite ovaj zadatak.

Nakon toga kliknete na TripleClicks na crnom meniju gore desno i to ce Vam takodej donijeti jos jedan VP.


Već sutra ćete ove aktivnosti obaviti rutinski, s tim da ćete sutra kada sve ovo odradite, odraditi i WIN IT tab na kome je potrebno samo kliknuti ENTER. Nema potrebe da vam posebno objašnjavam WIN IT tab, osim da vam kazem da svakoga dana imate minimum jedan ulaz u  Daily Grand takmičenje. O nagradama koje tu možete osvojiti možete pročitati na samoj WIN IT stranici.


Svako ko želi ozbiljno da radi SFI treba svakodnevno da radi dnevne aktivnosti. Članovi koji to ne  rade i ne čitaju te stranice,  uvek imaju mnogo pitanja, a odgovori su im stalno pred očima.


Nakon sto ste odradili dnevne aktivnosti vrijeme je da idemo dalje.


Da bi sakupili ostatak do 500vp odradičemo još nekoliko aktivnosti. Ove aktivnosti nalaze se na tabu TO-DO LIST. Medjutim kako budete odmicali sa radom, sa TO DO LIST-e, "nestajaće" neke aktivnosti. Te "nestale" aktivnosti, moći ćete da vidite jedino sa vaše VP LEDGER liste, na kojoj se nalaze sve, pa i dnevne, koje smo mi odradili sa Home stranice. Zato je bolje da se odmah naviknete da sve aktivnosti obavljate sa VP LEDGER liste. Na slici je pokazano gde se ona nalazi. 

Potrebno je da mišem stanete (ne da kliknete) na Hot Spots i kad se otvori padajući meni, kliknete na VP Ledger.

Na slici ispod prikazan je samo deo VP Ledger liste, onaj na kojem ćemo sada raditi. 


Prvi zadatak sa VP Ledger liste koji trebate uraditi i koji Vam donosi 150VP je potvrda registracije.

Za potvrdu registracije, SFI vam je poslao link na vaš privatni mail. Ako ga nema u redovnoj pošti, pogledajte u nepoželjnoj pošti. 


Ukoliko iz nekog razloga ne možete da izvršite potvrdu registracije, pomoću linka koji ste dobili, pogledajte da li vam je uključen prevodilac koji se nalazi u donjem desnom uglu, vratite ga ne engleski i pokušajte ponovo, ili pokušajte da  u SFI udjete preko drugog browsera, dakle, ako ste usli preko chroma,  probajte preko mozille.

Moram da vam skrenem pažnju da se aktivnost  For registering as an a2a member, ne može uraditi dok ne uploadujete sliku. Kada uploadujete sliku, morate malo da sačekate odobrenje slike od strane SFI. Ukoliko iz nekoliko puta ne uspete, pokusajte sa drugom slikom. Ako nakon uploada slike pise "pending aproval" znaci da slika ceka odobrenje.


Moje iskustvo je, da je najbolje, a i dovoljno, odraditi ove aktivnosti, koje su označene na slici. 

Ovaj video ce Vam pomoci u odradjivanju ovih zadataka.

Video sadrzi uputstvo za odradjivanje vise zadataka nego sto je potrebno odraditi prvog dana.

Napominjem da odradite samo one zadatke koje sam obiljezio crvenim pravougaonikom na slici iznad.

Obratite paznju, kod vecine zadataka iz kategorije "getting-started actions", kada kliknete na zadatak, i kada vam se otvori novi prozor, u gornjem desnom uglu imate zeleno slovo V. Na njega kliknete i bodovi ce Vam biti pripisani. Ako to ne uradite ovaj zadatak ce biti oznacen kao neuradjen, a vi necete dobiti VP sve dok ne kliknete to V.

To je sve što od aktivnosti za VP treba da uradite prvog  ili drugog dana. Sakupili smo 500Vp, a SFI ce vam za nekoliko trenutaka dodati još 200VP bonusa. Tako da sada imate 700 i neki VP. Poenima ćete se vratiti SUTRA.Sada, pošto smo osvojili bonus možemo da se malo opustimo i objasnimo još neke pojmove.


Koliko je, stvarno, VP potrebno sakupiti u prvom mesecu?

Kada smo bili na VP Ledger listi videli ste da tamo ima puno aktivnosti koje su još ostale da se odrade, i one sve nose neke VP.

Izgleda da tu ima dosta VP za sakupiti. Izgleda, ali nije...

Većina tih aktivnosti su jednokratne , a to znači da će te na njima moći samo jednom da zaradite VP. To su sve one koje imaju  *  pored broja VP. Ako u prvom mesecu odradite sve te aktivnosti, gonjeni željom da sakupite što više poena, u drugom mesecu će dostizanje potrebnog nivoa od 1500VP, biti znatno, znatno  teže nego što bi trebalo da bude.

Ustvari ostaće vam za sledeći mesec, samo:

dnevne aktivnosti koje donose ukupno 330- 340VP,

slanje mailova novim PSA ili CSA ukupno 120VP ,

postavljane ciljeva 5VP,

pregledanje vaše TConect stranice 20VP,

i strim postovi 12VP.

To ukupno čini 487-498VP.

Gde ćete vi, početnici da sakupite ostatak VP, kada ste se tek uključili u posao, još ne znate kako da generišete prodaju, kako da učlanite nekoga, kako da oglašavate, kako da gradite tim...kako...kako...kako...???

Upravo zato štedimo poene jer u prva dva meseca treba to sve da naučimo.

Ali vi biste želeli da sakupite više da bi više i zaradili!

To je potpuno pogrešna taktika, setite se  koji su načini zaradjivanja: prodaja, duplikacija poena od vaših min EA2 članova tima , i ECA program. A vi nemate još ništa od toga. Čemu onda žurba!


"Klikanjem"  na Crvene tabove ne zaradjuje se novac u SFI, ako ne verujete, vratite se na link https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan. Nigde ne piše da SFI plaća Affiliate da "klikću" crvene tabove u svom SFI centru.

To je kao da ste dolazili ceo mesec na  posao ali niste prodali ništa, da li bi vam i jedan gazda dao platu samo za redovno dolaženje na posao?


SFI živi od prodaja a kada ima prodaja i nama je dobro.

Medjutim,  SFI će vas i  za to platiti, jer SFI zna da vi "dolazite" prvi mesec na posao, da bi naučili posao. I koliko god to malo i simbolično bilo ovog prvog meseca, ne zaboravite, SFI vam poklanja kurs vredan 300$, poklanja vam znanje koje možete da primenite u raznim drugim sferama života. 

Verujem da ste uprkos reklamama o raznim poslovima, kojima nas bombarduju na internetu, a gde su zarade 100$, 200$ pa i 300$ za dan ipak svesni da tako nešto ne postoji.

Da, moguće je da neko i zaradjuje od nekog posla 100$ dnevno, samo je "slučajno" zaboravio u oglasu  da vam kaže koliko godina je gradio svoj biznis i kolika mreža saradnika stoji iza tog njegovog uspeha.

Sfi je posao kao i svaki drugi.

Zamislite jednog uspešnog stomatologa, koji ima privatnu ordinaciju i fantastično zaradjuje. Koji je put do njegovog uspeha?

Iza njega stoje godine učenja posla, velika sredstva uložena u otvaranje privatnog biznisa, ali uprkos znanju i lepoj ordinaciji - on ne zaradjuje jer nema pacijente...

Onda on oglašava, oglašava, oglašava...

Konačno počinju da dolaze pacijenti, pa ti pacijenti dovedu svoje prijatelje i oni svoje, i kroz izvesno vreme stomatolog ima izgradjenu mrežu, uspešan je i dobro zaradjuje...

A da li je njega neko pitao, dok nije zaradjivao veliki novac, da li je njegov posao prevara?

Ne, nije, zato što svi znaju da je potrebno vreme da se izgradi biznis!

Hajde da vidimo šta poslije prvog dana?


Lekcija 2 ili Pobedi u svih 5 rundi takmičenja E365! 

Onoga dana kada ste se vi učlanili u SFI učlanilo se još nekoliko hiljada ljudi. Svi vi činite istu klasu i automatski učestvujete u E365 takmičenju. (jednu klasu čine svi članovi učlanjeni istog dana).

U čemu se ogleda ovo takmičenje? 

Mnogima to izgleda komplikovano, kad pročitaju u SFI centru, ali priča je sasvim jednostavna. 

Kada se učlane novi članovi počnu da skupljaju poene. Neko prvi dan skupi 200, neko 500, neko 800... neko 0... 

SFI stalno proračunava koliki je prosek sakupljenih poena za vašu klasu.

Gledajući primjer gore, prosječni vp su 300+500+800+ 0 = 1600, a to znači da je prosjek 1600/4 = 400VP.

Dalje to znači da je u ovom momentu prvi član 100VP ispod prosjeka, drugi 100Vp iznad prosjeka, treći 400VP znad prosjeka a četvrti koji ima 0 VP je 400VP ispod prosjeka.

Ali to je samo trenutna situacija.

Recimo da se sad aktivira i četvrti član koji ima 0VP i napravi 1000VP. Za to vreme drugi član takodje napravi jos 200VP.

Sada je situacija sledeća: 300 +700+ 800 + 1000 = 2800VP pa je prosjek 2800/4=700V

Sada je prvi član 400VP ispod prosjeka, drugi član je 0 iznad prosjeka, treći 100 iznad prosjeka i četvrti 300 iznad prosjeka.

Jasno je da se prosjek stalno menja, jer stalno neko od članova vaše klase sakuplja poene.

Da li se Vi trenunto nalazite ispod ili iznad prosjeka vaše klase i koliko je to VP ispod ili iznad prosjeka, možete videti na tzv ZELENOJ LINIJI

Rekli smo ranije da ste automatski kada ste se učlanili postali učesnik u E365 takmičenju. 


Kako se takmiči i kako pobedjuje u E365?


Takmičenje se odvija u 5 rundi. Svaka runda traje 6 dana. Dakle, ceo prvi mjesec. Da bi pobjedili u jednoj rundi i prošli u sledeću, potrebno je da rundu završite iznad zelene linije tj u zelenom (kada padnete ispod proseka klase, linija postane crvena i na njoj piše koliko ste VP ispod zelene linije).

U toku 365 takmičenja vi ćete obavljati redovne dnevne i nedeljne aktivnosti i stalno pratiti situaciju na zelenoj liniji. Čak i ako  postane crvena, ne morate odmah da reagujete, nema potrebe da „jurite“ zelenu liniju, i bespotrebno odradite aktivnosti koje ste namerili da sačuvate za sledeći mjesec. Potrebno je da onoga dana kada vam se završava runda budete u zelenom. Nije važno koliko, samo da je zeleno.

Dovoljno je reagovati i 20-30min pre isteka runde, jer ćete tada znati koliki je prosek i nećete nepotrebno ići iznad, više nego je potrebno. 

Sve te aktivnosti koje budete obavljali, prateći zelenu liniju, podizaće vaše lične VP i vi ćete se neprimjetno i postepeno približavati osvajanju 1500VP.

Tim prije što ćete za svaku rundu koju uspješno predjete dobijati i nagrade, koje će takodje uvečavati vaše ukupne VP u prvom mesecu. Neke VP možete dobiti i na WIN IT takmičenju o kome smo govorili gore.

Vi zapravo ne znate koliko ćete tačno dobiti vanrednih VP do kraja meseca i zato radite samo neophodno, ali uvek prateći liniju, da bi više aktivnsti sačuvali za drugi mesec.

Svako od vas, može da vidi kada završavaju njegove runde, i koliko još članova iz njegove klase učestvuje i dalje u takmičenju, na

https://www.sfimg.com/E365?tab=leaderboard Ili klik na Hot Spot, pa na E365.

Tu na tabovima, možete vidjeti pravila, nagrade, dobitnike...

Kada prodjete petu rundu ušli ste u finale, tada nema više zelene linije a takmičenje traje do vašeg 365 dana. Nema potrebe da vam dalje išta kažem o ovome, jer ćete za 365 dana biti SFI eksperti.

Nije obavezno da se prodju sve runde, neki ne prodju ni jednu, jer se ne aktiviraju čim se uključe u SFI. Neki prodju samo jednu ili dvije. Neki prodju svih 5 rundi. Svakako treba da se potrudite da ih predjete što više jer  tu dobijate nagrade.

U toku obavljanja ovih aktivnosti vi treba i da učite. Svakoga dana od SFI će te dobijati po jednu lekciju i tako 30 dana. Svaku ovu lekciju obavezno pročitajte ("stari" članovi, ako ste preskočili da ih pročitate kad ste počinjali, pročitajte ih sada, možete ih naći na dugmetu LAUNCHPAD , kao i na VPLedger listi). Čitanje svake lekcije vam osim znanja i savjeta donosi i 15VP. Naime, na kraju svake lekcije, imate malo kviz pitanje i ako tačno odgovorite na pitanje dobijate VP. Medjutim, pošto smo mi rješili da štedimo poene, vi lekcije pročitajte, ali nemojte da odgovorite na pitanja. To ćemo štedeti za sledeći mjesec.  I na VP ledger listi primetićete stranice koje treba pročitati i koje u vrhu strane ili u desnom gornjem uglu imaju zeleno V i poene. I njih štedite. Uopšte se trudite da vam ostane više poena, a ako zatrebaju, lako ćete ih odraditi.

Rekoh da će te  radeći dnevne i nedeljne aktivnosti i prateći zelenu liniju (radeći aktivnosti da ostanete u takmičenju E365), polako doći do 1500VP ili tu negde ili malo iznad...sve zavisi koliko je jaka vaša klasa, ali na kraju meseca ako treba odradite još neku aktivnost da bi imali 1500VP. To je naš cilj za prvi mjesec. (Sve će biti tako ako ste se uključili u prvoj polovini meseca).

Ali, nije isto ako se uključite na početku meseca i na kraju meseca. Oni koji se uključe u drugoj polovini meseca smatraće da su zakinuti za dnevne aktivnosti koje su propustili jer je do kraja meseca ostalo 15 ili manje dana. 

Ne treba da brinete. Radite sve kao da ste se uključili od početka meseca. Vaši poeni će ako ste odradili sve kako je ovde rečeno, biti na kraju mjeseca iznad 700 VP, a ispod ili oko 1000VP. Možda i više ako ste u jakoj klasi. Ne treba sada da požurite i da skupite 1500 jer će te potrošiti sve aktivnosti.  Ne brinite SFI će vam na početku sledećeg mjeseca ponuditi mogučnost da prenesete VP u tekući mesec i to svakako treba da uradite. Vi će te postati EA u sledećem mesecu, i onako ste se učlanili krajem meseca, ništa strašno!

Na ovaj način postaćete EA u prvom mesecu i bice vam mnogo lakše da u drugom mesecu postanete EA2. 

Još ću ovde samo da dodam da od prvog dana treba da učestvujete u T-time igrici, a kako se u njoj učestvuje pogledajte u videu ispod:

(Šta su krediti koje dobijete i šta ćete sa njima objasniću kasnije, ali vi krenite u njihovo sakupljanje od prvog dana). 

Ovo je sasvim dovoljno za uspješan start, a dalje ćete naučiti čitajuči u vašem SFI centru.

Naravno uvjek možete računati i na moju pomoć